eBook Ä ePub Jujurlah Nikahi Aku ç☆ Umie Nadzimah

book Ñ Jujurlah Nikahi Aku Ê Umie Nadzimah

Jujurlah Nikahi AkuNURIN ASYFA ditakdirkan sebagai gadis ‘istimewa’ Ramai yang menyisihkan kewujudannya termasuklah keluarganya sendiri Ada ke lelaki yang akan jatuh cinta dan sudi memperisterikannya? Lelaki yang akan berkongsi hati dan hidup bersama?“Abang Alan suka Nurin dari darjah satu lagi”Itu kata ALAN WONG Nurin tahu Alan yang berhati mulia akan menjaga diri dia sebaik baiknya Tetapi hanya sebagai seorang adik Jika kerana cinta tentu Alan akan usaha mencari Tuhan Tidak sekufu pegangan bermakna mereka tidak akan Bolehlah bolehlah bak kata Jarjit dalam Upin IpinCerita ni ibarat Cinderella with a twist Hati saya berbelah bagi dengan karya ni Jadi saya tak nak ulas jalan cerita atau wataknyaTeringat kata pengarah filem 3 Idiots bila ditanya kenapa heroin dijodohkan juga dengan mamat jam tu Sebab tak logik nak wujudkan watak baru tanpa hujung pangkal katanya Jadi bila muncul watak Sue dengan imej lain dalam karya ni saya tak terkejut punview spoilerTak ada poetic justice dalam karya ni hide spoiler

Umie Nadzimah Ê Jujurlah Nikahi Aku mobi

Pemuda yang tidak dikenali dan pemuda yang ingin menikahinya dengan rela hati Demi Tuhan ayyum ikhlas dengan niat untuk menjaga dan melindungi si malang Nurin hingga hembusan nafas terakhir“Kena baca tiga puluh juzuk al uran sebagai mas kahwin” Syarat Nurin“Apa apa saja saya sanggup” ayyumMilik siapakah ‘Cinta Terakhir’ Nurin Asyfa? Si Alan yang terlalu menyayanginya atau Zanif yang akhirnya mengaku cintakan dia? Ataupun ayyum yang tidak pernah tahu isi hatinya namun sanggup berkorban apa saja? Eeee tabah sungguh Nurin Asyfa ni And is it memalukan kalau jari tangan agak “istimewa”? Like seriously jadi isu besarkah? Emmm

text Jujurlah Nikahi Aku

eBook Ä ePub Jujurlah Nikahi Aku ç ☆ Umie Nadzimah ☆ [Ebook] ➠ Jujurlah Nikahi Aku Author Umie Nadzimah – Insolpro.co.uk NURIN ASYFA ditakdirkan sebagai gadis ‘istimewa’ Ramai yang menyisihkan kewujudannya termasuklah keluarganya sendiri Ada ke lelaki yang akan jatuh cinta dan sudi mempeBersatuAHMAD ZANIF Bos strawberi lelaki bajet sempurna serba serbi Memanglah Nurin jatuh cinta sangat kepadanya Namun bagaimana pula penerimaan Zanif yang menitikberatkan kesempurnaan selama ini?“Errr Encik tahu rumah saya?” Nurin“Ha Itu tandanya apa?” ZanifIkhlaskah si strawberi ini menerima Nurin Asyfa seadanya? Sepadankah mereka? Berbalaskah cinta kasihnya? Walaupun dicuba untuk menjadi kuat dan tabah ada masanya Nurin lelah untuk terus mengharap ketulusan hati si lelakiTiba tiba muncul SI AYYUM cerita kak UN kali ni agak sedihsy bg 3 bintang sbb sy mcm x puas hatiNurin lebih byk menderita dari bahagia dlm novelbila da dekat 34 baru nmpk kebahagiaan Nurinyg lain sgt2 lah menyakitkan hatisangat2 lahpart paling sy sakit hati bila suami Nurin boleh melakukan sumbang mahram dengan adik ipar dia disaksikan Nurin sendirimemang melampau