Anugerah Terindah Epub Í 594 pages Download ½ Insolpro

Book Anugerah Terindah

Anugerah Terindah Epub Í 594 pages Download ½ Insolpro à ✸ [BOOKS] ✬ Anugerah Terindah By Sophilea ❂ – Insolpro.co.uk Kapten Ustaz Mukhriz dan Doktor Ariana – Seorang ustaz dan seorang doktor Seorang tak ingin bercinta dan belum bersedia untuk berkahwin kerana berasakan belum bersedia mDatang jumpa keluarga saya ya” Hanya itu sahaja jawapan kepada soalan Ariana lewat smsnya Spontan sebenarnya dia jawab tanpa berfikir apa apa“Ya Allah ya ke ustaz? Hujung minggu ni juga saya hantar rombongan meminang” Ariana rasa macam nak terjun sahaja ke tasik buatan tu sekarang ini Sangat sangat teruja dan gembiraDOKTOR Ariana mahu meminang Ustaz Mukhriz? Semua pening kepala Tewaskah Mukhriz dengan keselambaan Ariana? Apa akan jadi seterusnya apabila Mukhriz ini rupanya ramai peminat Kapten Aliza Siti Awina dan dalam diam Mukhriz bertemu semula dengan gadis idamannya Rabiatul Adawiyah Mengalahkah Doktor Ariana atau terus memikat dan berusaha memenangi hati anugerah terindah mengisahkan kesengalan seorang doctor yang bernama ariana jatuh cinta dgn capten ustaz mukriz cara doctor ariana memikat ustaz mukriz amat menarik hati ku cara zaman dolu2 gitu surat pantun bunga bwk makanan hehehehe yg best ku suka novel ni buat ku ceria membacanya dan ku suka pantun dia yg berbunyi gini i have a penmy pen i bluei have a boyfrendmy boyfrend is u hehehehesaya mmg recomend sgt2 le kawan2 beli novel ni tak rugi mg best sgt2 tahniah penulis dan penerbit merata kawasan ku cari tp xde akhirnya ku beli jua online dr kak intens fauziah sbb dah xtahan sgt nk baca kisah sengal dr ariana

Text ↠ Anugerah Terindah Ó Sophilea

Ana PELBAGAI perkara Ariana lakukan demi cintanya terhadap Mukhriz Sudahnya dia utus surat ala ala budak sekolah rendah dan kasi bunga hingga kecoh satu kem Saya dah jatuh hati dengan ustaz Dah jatuh cinta dengan ustaz Saya tak nak jawapan sekarang ustaz fikir fikirkanlah ya Moga moga cara memikat style lama ini buatkan hati ustaz terbuka untuk sayaSekianI have a pen My pen is blue I have a boyfriend My boyfriend is youMUKHRIZ pening kepala Ariana lagilah pening kepala“Saya nak ustaz jawab soalan sms terakhir saya dulu baru ustaz boleh balik”Jemari Mukhriz sudah di dahi Apa yang dia nak jawab? Ariana Ariana“Kalau nak kahwin dengan saya bukan macam ni caranya Da habisAriana yg sgt gedik memikat ustaz kapten Syed Mukriz yg sehingga nak meminang ustaz kapten untuk dijadikan suaminyehantar surat cinta mcm zaman sekolah hantar kuih lapisbersmsmacam2 la cara nk pikat ustaz kapten ninak tahu kena la beli baca gud job Maznie Darnisya aka Sophileapart paling sedih sebak masa ustaz kapten axciden Ariana merelakan suami dia berkahwin lainnak tahu kena baca

Sophilea Ó Anugerah Terindah Pdf

Anugerah TerindahKapten Ustaz Mukhriz dan Doktor Ariana – Seorang ustaz dan seorang doktor Seorang tak ingin bercinta dan belum bersedia untuk berkahwin kerana berasakan belum bersedia memikul tanggungjawab seorang suami manakala seorang pula jatuh cinta tahap meroyan Seorang malu malu kucing seorang main redah asal tercapai hajat di hati Seorang menjaga title ‘ustaz’ dan seorang langsung tidak peduli title ‘doktor’ Sudahnya beginilah SMS sahaja dan cari peluang bertemu konon tidak disengajakan Tak elok lelaki dan wanita yang bukan mahram keluar bersama Mukhriz Bukan keluar berdua Saya ustaz Kak Marlia along Kreisya lepas tu ustaz nak ajak kawan satu bilik pun tak apa Ari 23 06 2014 Ariana Dahlia Seorang doktor anak kepada bekas anggota polis dan juga merupakan adik kepada seorang anggota tentera Setiap kali cuti Ariana gemar menghabiskan cuti di rumah abangnya Izzudin berbanding pulang ke rumah ibu bapanya Pertemuan pertama dengan Kapten Syed Mukhriz Mukhriz membuat Ariana bertekad untuk mendekati Mukhriz Ingat senang nak tembus ke hati Mukhriz tu? Dengan memegang posisi sebagai ustaz di dalam kem memang sah sahla ramai peminatnya Tapi Ariana tetap dengan tekadnya untuk memikat Mukhriz Salah satu usahanya adalah dengan kerap bertandang ke rumah Izzudin Memang gedik sungguh Ariana ni Nampak sangat tersua sua sedangkan Mukhriz cuma tunjuk reaksi selamba Kesian pun ada Mujurlah semangat Ariana ni kuat Kalau saya memang dah surrender awal awal lagi PSMS Mukhriz kepada Ariana Kalau nak kahwin dengan saya bukan macam ni caranya Datang jumpa keluarga saya yaTerima kasih Ustaz Mukhriz Tunggu rombongan saya ya ms 224Siapa yang nak meminang dan siapa yang nak kena pinang ni? Syed Mukhriz Al Attas Pertemuan pertama dengan Ariana mengingatkannya kepada pertemuan 9 tahun lalu Mereka pernah bertemu dalam perjalanan pulang menaiki keretapi dan juga pernah bertukar novel Hakikatnya Mukhriz juga tertarik dengan Ariana Cuma Mukhriz yang tak pandai nak bagi reaksi berlebihan Yelah takkan ustaz pun nak tergedik gedik juga kan? Cuma saya agak kelam dengan karakter Mukhriz ni bila dia sentiasa tekankan yang dia masih belum bersedia untuk pikul tanggungjawab sebagai suami? Err bukankah menurut hadis perkahwinan tu menyempurnakan separuh agama? Maafkan saya kalau saya silap Kemudian bila dah yakin dengan rentak hatinya sendiri barulah dia beristikharah Bila dah pasti dengan petunjuk yang diperolehi barulah Mukhriz melamar Ariana secara beradatMampukah mereka hidup bersama sebagai pasangan bahagia bila Ariana yang terlebih beria mahukan Mukhriz sebagai pemimpin dan imam dunia akhiratnya?Komen saya1 Typo error dan penggunaan kata ganti nama dalam bahasa arab yang tak sesuai Anta untuk lelaki manakala anti untuk perempuan Mungkin boleh diperbaiki untuk cetakan akan datang Satu lagi bila penulis menulis sebutan ayat ayat al uran Bagi saya ia agak tak sesuai sebab dikhuatiri apa yang disebut tak selari dengan makna sebenar Lebih molek rasanya kalau letakkan makna sahaja 2 Kisah ini mengingatkan saya kepada Jaja yang jatuh cinta pandang pertama kepada Ustaz Burhanudin Cuma rasanya Ariana lebih agresif dan lebih berani berbanding Jaja Tapi dari sudut yang lain saya kagum dengan keberanian dan ketabahan Ariana ni Tak semua orang mampu menebalkan muka dan berkelakuan macam Ariana ni 3 Saya suka scene bertukar novel antara kedua mereka ni Untuk Mukhriz Semoga suatu saat kita bertemu kembali Dahlia Dear Dahlia Semoga jodoh mempertemukan kita semula Mukhriz Sweet kan?4 Tiada lagi pengulangan frasa yang meletihkan seperti buku terdahulu penulis ;5 Last but not least tahniah buat penulis atas terbitnya kisah Ariana dan Mukhriz ini Moga dilimpahi ilham untuk menghasilkan karya yang lebih baik pada masa akan datang