Download Tersuka Tanpa Sengaja Doc ¿ 613 pages

Pena Kayu ´ Tersuka Tanpa Sengaja Book

Download Tersuka Tanpa Sengaja Doc ¿ 613 pages º ➻ [Download] ➸ Tersuka Tanpa Sengaja By Pena Kayu ➺ – Insolpro.co.uk Kali pertama mereka bertemu Farhah dituduh mahu mencalarkan kereta Syed Arif Tak cukup dengan itu identitinya dicurigai“You pandang apa” sergah Farhah Dia juga sudah menutup bahagian daFikir I ni macam hero hero dalam novel Asal kahwin tanpa rela saja si isteri disia siakan” – Doktor Syed Arif Boleh percaya ke Lebih lebih lagi bila kekasih lama Syed Arif muncul kembali Katrina Datuk Ahmad Alias tu cantiknya luar biasa Kuat ke iman tuan doktor“Sebab dia you curang kan Sebab dia you lupakan I kan Memang dia ni perampas” – Katrina“Farhah bukan perampas I yang lamar Farhah jadi isteri I” Doktor Syed ArifMampukah Farhah tepis ‘langau’ tercantik abad ini dalam memenangi hati suami sendiri Sedang dalam keluarga pun dia kalah dengan Katrina inikan pula dengan ‘suami tanpa cinta’ i Suka3xCerita ni best sgt kanKeunikan pasangan tu yg menarik sgtNi adalah novel yg sy bc tanpa ada skip pages latelyTahniah Cik Penulis hasil karya kali ni tip top sgt Semoga dpt mewujudkan karya2 yg lbh unik lg di masa2 akan

Mobi Ô Tersuka Tanpa Sengaja ´ Pena Kayu

Kali pertama mereka bertemu Farhah dituduh mahu mencalarkan kereta Syed Arif Tak cukup dengan itu identitinya dicurigai“You pandang apa” sergah Farhah Dia juga sudah menutup bahagian dadanya mengunakan tanganSyed Arif membeliakkan mata tidak percaya dengan tindakan perempuan gedoboh tersebut “I tak selera pun nak pandang you I’m just shocked that you are actually a girl dressed up like a boy”​Kali kedua bertemu Farhah berdress meleret dengan high Tersuka Tanpa PDFEPUBheel bagai Tapi encik Doktor tetap kutuk juga“You tanpa mekap sangat pucat I boleh nampak hidung you ni agak kembang Mata pun agak sepe 475 starAdrenalin tiba tiba memacu laju kadar pembacaanPBuku yang pertama dari penulis belum baca pun lagi Jadi kena abaikan perbandingan sama ada lebih baik atau sebagainyaKisah picisan bak kata penulis tapi pada KakChik kisah Syed Arif Farhah SA F ini memang lain sikit dari yang lain Walau pada dasarnya perkahwinan yang terjadi tu ala ala kahwin paksa tapi secara suka rela je pun Perkenalan yang sengaja juga memang buat kita sendiri aje Latar belakang yang keduanya juga berbeza Tapi kalau dinilai dari sudut kebendaan memang keluarga Farhah itu lebih dari keluarga si doktor yang over sweet ni walaupun karektor itu jarang dipamerkan Namun Farhah tertarik dengan harta kasih sayang yang melimpah ruah dalam keluarga Mak Cik Noraini ni Tapi sebab nak elakkan gelaran gay Farhah yang dipaksa untuk jadi pelakonnya Namun drama yang digarap Dr Syed Arif akhirnya makan diri sendiri Tambah pulak kondisi Mak Cik Noraini yang sakit buat Dr Syed Arif nekad melamar Farhah Farhah pula dalam rela dan paksa terima dengan redha sebab nak elakkan dari berkahwin dengan lelaki pilihan ayahnyaLepas perkahwinan mereka maka bertambahlah beban perasaan Farhah disebabkan kemunculan cinta pertama Dr Syed Arif ni Kuat atau tidak Farhah dalam menangani dugaan ni sila ye baca dan hadam sendiriApa yang KakChik rasa dengan karya ini sehingga dapat hampir penuh bintang1 Sebab karya ni berupaya memacu adrenalin KakChik untuk membaca selepas hampir 2 bulan macam siput sedut jer ni2 Jalan cerita yang pada KakChik nampak biasa tapi ada sesuatu yang mahu disampaika oleh penulis Walaupun kadang kala nampak la ada sedikit klisekan tapiiiiya masih boleh diterima la 3 Ego seorang ayahlelaki yang tidak dapat terima takdir sehingga dia menjatuhkan hukuman pada darah daging sendiri Watak Dato' Ahmad Alias ni memang buat KakChik rasa grrrrr saja4 Suka watak Farhah yang kuat pada dasarnya tapiiiiiiiiiiiii kenapa lepas kahwin dengan SA dia boleh jadi wanita yang cengeng Itu yang buat KakChik tiba tiba blur5 Sudah tentu watak Dr Syed Arif yang ala ala Prince Charming itu Karektor dia memang nampak best sebabnya perkahwinan itu walaupun tanpa cinta tapi dah tetap nekad itu yang pertama dan terakhir Jadi dia berusaha untuk yang terbaik walaupun rasa nak lepuk kepala dia sebab boleh dia berahsia tentang Katrina sehingga Farhah jadi mangsa Si Kat gedik tuKenapa KakChik tak cukup bintang penuh Sebab kadang kala macam ada sedikit typo dan rasa rugi pula penulis nak kembangkan lagi kerjaya Dr Syed Arif sebagai doktor dan Farhah sebagai penulis tuPicagari vs berus cat Nampak comelkanP

Text Tersuka Tanpa Sengaja

Tersuka Tanpa SengajaT” – Doktor Syed ArifSebab itu bila tiba tiba Syed Arif ajak dia kahwin Farhah memang tak percaya Syed Arif tu kacak bukan main mana nak sepadan dengan dia yang gedoboh itu Walau di hatinya terbersit rasa indah tapi dia harus sedar diri Dia tak cantik dan kisah hidupnya tak seindah manaI lebih suka lelaki yang nak kahwin dengan I sebab dia suka I bukan sebab yang lain” FarhahThen make me fall in love with you Seduce me” – Doktor Syed ArifGoda Syed Arif Ingat itu kerja senang ke Farhah tak pandai nak jadi perempuan gedik apatah lagi nak buat lelaki itu jatuh cinta“I tak akan sia siakan you Janganlah you Terbaca tanpa sengaja dan terus jatuh cinta dengan watak Syed Arif yang suka bagi ayat ayat yang mampu membuatkan Sha senyum sepanjang pembacaan Cerita pun straightforward dengan konflik yang tak berat Satu kelainan bila perkahwinan antara Syed dan Farhah bukanlah berkontrak bagai walaupun perkahwinan mereka tanpa cinta Memang membuai perasaan novel ini